Donacije i Sponzorstvo

Zašto donirati?

Udruga Rea je registrirana, neprofitna organizacija koja se financira isključivo donacijama građana. Iako smo dio gradskog proračuna, taj budžet ne pokriva sve potrebe naših štićenika, stoga ovisimo upravo o Vašim donacijama. Napuštenih životinja je mnogo i raste im broj iz dana u dan, a svaki naš štićenik ima potrebe koje moramo ispuniti kako bismo okrenuli novi list u njegovom ili njezinom životu. Tužna je istina da smo ograničeni u svojim mogućnostima, te da bez financijskih sredstava, čuvalica, veterinara, hrane, lijekova i ostalih potrepština jednostavno ne možemo funkcionirati. Zbog toga nam je svaka, pa i najmanja donacija od velike važnosti. Zašto donirati baš nama, kada ima toliko udruga i životinja kojima treba pomoći? Ako imamo više nego što možemo potrošiti, dijelimo donacije s drugim udrugama i pojedincima koji brinu o napuštenim životinjama. Nikad ne dopuštamo da hrani istekne rok ili da hrpa povodaca stoji sa strane, ako znamo da su nekome potrebni. Vjerujemo da se volonteri moraju držati zajedno i pomagati si međusobno, kako bismo na kraju dana spasili čim više života.

Kako nam tvoje donacije pomažu?

Svaka kuna koju uplatite na račun udruge potrošena je na veterinarske troškove liječenja, kastracije, čipiranja i cijepljenja te kupovinu hrane i plaćanje smještaja našim štićenicima. Sve ostalo što nam donirate - hranu, pijesak, povodce, ogrlice, ampule, antiparazitike, igračke, zdjelice, krevetiće, transportere - raspoređujemo na naše štićenike, kako bi svaki od njih imao sve što mu treba, te kako bi našim čuvalicama maksimalno olakšali čuvanje životinje. Ponekad mace i psi zahtjevaju posebnu prehranu iz zdravstvenih razloga, pa su nam donacije takve hrane od velike pomoći. Podjednako su nam važne i materijalne i financijske donacije, jer psi i mace s ulice nemaju ništa, i treba im sve, a najviše sigurnost i ljubav.

Sponzorstvo

Ukoliko želite pomoći radu udruge možete postati naš sponzor. Pomoć je dobrodošla u svakom obliku, od novaca do materijalnih stvari poput igračaka i hrane za naše štićenike. Za sve zainteresirane, molimo javite se na marketing@udrugarea.hr

IBAN HR6024030091121002275

ŽIRO RAČUN 2403009-1121002275