Kumstvo

Zašto kumstvo?

Ako želite pomoći radu udruge, a niste u mogućnosti postati čuvalica; ako vam se jako sviđa netko od naših štićenika, ali mu niste u mogućnosti pružiti dom; ako jednostavno želite pomoći radu udruge, možete to učiniti na način da postanete nečiji kum ili kuma! Kumstvo je divan način da se pomogne našim štićenicima. Biti kum/a znači odabrati štićenika pod skrbi udruge te na mjesečnoj bazi uplaćivati za nju ili njega određeni novčani iznos na dulji vremenski period, koji određujete sami i u svakom trenutku možete odustati od kumstva. Plaćanje ne ide trajnim nalogom, već vašom uplatom na račun udruge uz naznaku "kumstvo - ime životinje", na što ćemo vas svaki mjesec podsjetiti putem newslettera koji ćete primiti na svoj e-mail.

Kako postati kuma ili kum?

Svaka kuna koju uplatite za svoje kumče ide isključivo za njegove ili njezine potrebe, bila to kastracija, liječenje, pijesak ili nova igračka. Bit ćete obavješteni o napretku životinje i naravno, o udomljenju kada se dogodi! Na taj smo način u mogućnosti pružiti našim štićenicima više i bolje, jer nam je cilj da budu sretni i zdravi dok ne pronađu svoje zauvijek ljude. Ukoliko želite postati nečiji kum ili kuma napravite uplatu s ovim podacima i javite nam se na info@udrugarea.hr:

Opis "Kumstvo - ime životinje"

IBAN HR6024030091121002275

ŽIRO RAČUN 2403009-1121002275